Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Catàleg / Procediment de catalogació

Procediment de catalogació

Documentació

Per tal d'iniciar el procediment de catalogació, l’impulsor de la festa o responsable de la seva organització ha de trametre una carta sol·licitant-ho al director de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. Aquesta carta de sol·licitud haurà de contemplar la voluntat expressa d'ésser catalogats i el nom, les dates i l'antiguitat de la festa o l'element festiu. S'ha de presentar a:

Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals
Plaça de Salvador Seguí, 1-9, 2n
08001 Barcelona

La DGCPAAC demanarà que es designi un representant de l'organització per esdevenir l'interlocutor. Aquest interlocutor serà el responsable de facilitar la documentació necessària per a la catalogació de la festa o l'element festiu.

Procediment de catalogació

L’entitat impulsora de la catalogació, ja sigui el propi ajuntament o els organitzadors de la festa, hauran de designar un representant per esdevenir l'interlocutor amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. Aquest interlocutor serà el responsable de facilitar la documentació necessària per a la catalogació de la festa o l'element festiu.

Terminis

No hi ha terminis prefixats al llarg de l’any: es pot sol·licitar la inscripció d’una festa o element festiu en qualsevol moment.

Més informació

Telèfon 93 316 27 20
cpt.cultura@gencat.cat
http://cultura.gencat.cat/cpt

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya