Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Corpus Christi (Reus)

Corpus Christi (Reus)

Actes a destacar

Dijous: Toc de Festa, cercavila de la Mulassa i dels Gegants, l'ou com balla, situat al pòrtic de Sant Sebastià a la plaça del Castell consisteix en un ou buit que se sosté sobre un raig d'aigua, les oscil·lacions del qual creen la sensació que l'ou balla . A la tarda degustació de coca amb cireres i ballada dels gegants i la mulassa.

Dissabte: l'ou com balla, ballades de la Mulasseta i els Gegants petits, toc de festa, cercavila del Canó de les Festes, ballades de la Mulassa i els Gegants i actuació dels bous de foc.

Diumenge: Elaboració de catifes de flors i altres materials pels carrers del nucli antic de la ciutat. Toc de Festa que anuncia la sortida dels gegants pels carrers de la ciutat, l'ou com balla, missa, a la tarda ofici religiós, anada dels Nanos, la Mulassa, els Gegants i l'Àliga a la professó de Corpus. Professó de Corpus amb la participació de les autoritats civils i eclesiàstiques.

Elements d'interès

Sortida dels Gegants i la Mulassa: és la primera sortida de l'any el dijous i el diumenge de Corpus aquesta acaba amb una ballada a la plaça del Mercadal

Organitzadors: Ajuntament de Reus

Web: http://www.reus.cat

Municipi: Reus

Comarca: BAIX CAMP

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya