Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Corpus (Garriga, la)

Corpus (Garriga, la)

Actes a destacar

Confecció de les catifes, trobada de puntaires, visites turístiques guiades a diversos monuments (en especial del modernisme i termalisme), actuacions folklòriques i tradicionals, ballada de sardanes, concurs d'aparadors, concurs de fotografia, missa solemnem processó de Corpus pels carrers encatifats amb la participació dels gegans i els bastoners de La Garriga.

Elements d'interès

El gruix de la festa se celebra el diumenge després del dijous de Corpus. El dijous de Corpus ja hi ha activitats i durant tota la setmana anterior també. És considerada la festa més important i representativa de la Garriga, tant per la implicació popular com per la vistositat i el nombre de visitants que s’acosten a la Garriga. La primera referència escrita és del 1816 i s’ha celebrat ininterrompudament des del 1940.

Organitzadors: Elaboradors de catifes: joves de la parròquia, la coral Ariadna, la colla de geganters i grallers de la Garriga, el club d'esplai la Guineu, CEIP wla Pinetons, l'agrupament escolat mossèn Jaume Oliveras, l'associació cultural Asilah-la Garriga, etc.

Web: http://corpuslagarriga.jimdo.com/programaci%C3%B3/

Data celebració: 30 de maig (Tot el dia. Entorn el 30/05 però varia segons l'any per celebrar la festa un diumenge.)

Municipi: Garriga, la

Comarca: VALLÈS ORIENTAL

Paraules clau
Cercador
  Cerca avançada
Destaquem
Continguts relacionats

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya