Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Nadal i Reis (Palau-solità i Plegamans)

Nadal i Reis (Palau-solità i Plegamans)

Actes a destacar

Fira de Santa Llúcia amb parades d'articles nadalencs i d'altres productes, d'associacions, de centres escolars, etc. Actes: Tió Solidari de Vaques i Cabres, portar menjar al Tió perquè pugui cagar regals la Diada de Nadal, tot el que Tió no es mengi es dóna. Taller Infantil, durant tota la fira.

Les activitats del Pati Lúdic de Nadal són: Inflables, ludoteca infantil amb racons de construcció, joc simbòlic, circuit de cotxes i espai de psicomotricitat, tren infantil, tallers creatius, llits elàstics, circuit de slot, futbol 3x3, zona de pares i mares i ping-pong.

Cavalcada Reis Mags d'Orient comença amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient a la vila, amb la lectura del missatge de l'Herald i Gran Cavalcada dels Reis Mags.

La Nit de Reis es fa el tradicional brou i botifarrada, recepció de la Cavalcada i lliurament de cartes per als Reis Mags.

Elements d'interès

Fira de Santa Llúcia , Mostra de Pessebres , Sardanes, Concert de Nadal, Festival de Nadal - Activitats Esportives, Els pastorets, Tió Popular de Nadal, Pati Lúdic de Nadal, Revetlla de Cap d'Any, Patge Reial, Cavalcada Reis Mags d'Orient i Nit de Reis.

Organitzadors: Ajuntament Palau de Plegamans

Web: http://www.palauplegamans.net/

Data celebració: 8 de desembre (Comença el dia 8 de desembre i finalitza el dia 6 de gener)

Municipi: Palau de Plegamans

Comarca: VALLÈS OCCIDENTAL

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya