Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya / Procediment de catalogació

Procediment de catalogació

Documentació

Per tal d'iniciar el procediment de catalogació, l’impulsor de la festa o responsable de la seva organització ha d'adreçar-se a l'apartat de tràmits del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La sol·licitud de catalogació es realitza de forma telemàtica a través d'un formulari en línia que requereix la identificació i autenticació a través de signatura electrònica.

Procediment de catalogació

L’entitat impulsora de la catalogació, ja sigui el propi ajuntament o els organitzadors de la festa, hauran de designar una persona de contacte i/o representant per esdevenir l'interlocutor amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. Aquest interlocutor serà el responsable de facilitar la documentació necessària per a la catalogació de la festa o l'element festiu, la qual s'haurà d'adjuntar al formulari de sol·licitud.

Terminis

No hi ha terminis prefixats al llarg de l’any: es pot sol·licitar la inscripció d’una festa o element festiu en qualsevol moment.

Més informació

Telèfon 93 316 27 20
cpt.cultura@gencat.cat
http://cultura.gencat.cat/cpt

Enllaç al procediment de sol·licitud de catalogació: http://cultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Inscripcio-al-cataleg-de-patrimoni-festiu?category=

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya