Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Carnaval (Sabadell), Carnestoltes

Carnaval (Sabadell), Carnestoltes

Actes a destacar

Concurs infantil de disfresses (de 3 a 12 anys).

Comitiva Reial, amb la Carrossa guanyadora de la rua de l'any anterior, porta la Reina del Carnestoltes fins a la pl. del Dr. Robert. Ballada de Carnaval, entre d'altres la més tradicional és la dansa de Carnaval. L' Esbart Sabadell Dansaire a partir de l'any 1983 va continuar amb la tradició del Ball de Gitanes a Sabadell i el balla anualment al migdia del diumenge de Carnaval a la Plaça Sant Roc. La rua de diumenge a la tarda és el plat fort. Una desfilada de disfresses en què comparses i carrosses competeixen per fer-se amb el primer premi.

Elements d'interès

Xocolatada, concurs infantil, Comitiva Reial, arribada de la Reina del Carnestoltes i lectura del pregó, lliurament de premis del concurs infantil de disfresses, tradicional ballada de Carnaval, i Ball de Gitanes del Vallès, rua de Carnaval, ball de fi de festa i fi del regnat del Carnestoltes, pregó de la Vella Quaresma, que es rebel·la contra en Carnestoltes. Crema del Rei Carnestoltes.

Organitzadors: Grup Disbauxa, Amics del Carnaval de la Plana del Pintor, AV del Torrent del Capellà, Club Falcons, Federació Sabadell Cultura i col·labora l'Ajuntament de Sabadell

Municipi: Sabadell

Comarca: VALLÈS OCCIDENTAL

Paraules clau
Cercador
  Cerca avançada
Destaquem
Continguts relacionats

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya