Nois ballant Imatge 1 Imatge 2 Imatge 3 Imatge 4 Imatge 5
Inici / Cavalcada de Reis (Sant Vicenç de Castellet) , Nadal

Cavalcada de Reis (Sant Vicenç de Castellet) , Nadal

Descripció: Al migdia del 5 de gener hi ha concentració a la masia de Les Vives per començar a preparar l'entrada dels Reis pel Pont de Sant Vicenç de Castellet a les 18.30h. L'arribada dels Reis va encapçalada per la cercavila, al capdavant la colla de romans i els seus tabalers (més de 50 participants) i seguidament les carrosses. La primera que trobem és la del patge reial Zahir, seguidament la de l'àngel i a continuació les de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Tota la comitiva segueix un itinerari de més de dues hores pels principals carrers de la població per acabar a la plaça de l'ajuntament o Clavé, amb la rebuda de les autoritats que fan entrega de les claus a Ses Majestats o on tots els infants poden pujar a veure Ses Majestats d'Orient. En acabar, a la plaça la feina continua per tota la comitiva anant a fer visites i entrega de regals a totes les famílies que ho hagin sol·licitat prèviament.

Dies previs a l'arribada dels Reis té lloc la rebuda, dins del Parc de Nadal, del patge Zahir que recull les cartes de tots els nens del poble.

Elements destacats: La cavalcada és formada per més de 130 persones, patges, reis, romans i acompanyants. Hi participen 5 carrosses.

Organitzadors: Comissió Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet

Web: http://www.svc.cat/ca/noticies/la-cavalcada-de-reis-porta-ses-majestats-pels-principals-carrers-del-poble-aquest-dissabte-a-la-tarda-1012.html

Data celebració: 5 de gener

Municipi: Sant Vicenç de Castellet

Comarca: BAGES

Paraules clau
Cercador
  Cerca avançada
Destaquem
Continguts relacionats

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya